Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
![]() ![]()
|
| Biraz da Ciddiyet | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
kutsim
Tam (Bayat) Ekmek
|
![]() Konu: YAŞADIKLARIMDAN NELER ÖĞRENDİM?Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2009 Saat 17:42 |
|
evet cok guzel yazı ne yazıkkı bnde bir yarım saatın bana ne kadar buyuk bir kayba maal olduqunu öqrendim |
|
|
Dünyanın En Karizmatiği, En Güzel Seslisi, En Gamzelisi, En Mütavazısı, En Alçakgönüllüsü, Aşk Şarkılarının Prensi...KUTSİ...
|
|
|
|
|
kutsim
Tam (Bayat) Ekmek
|
![]() Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2009 Saat 11:06 |
|
ya bnm msjlarımın neden yerleri deqisiyo online sohbetede girdim msj bıraktım 3 .cu sayfada cıktı :/
|
|
|
Dünyanın En Karizmatiği, En Güzel Seslisi, En Gamzelisi, En Mütavazısı, En Alçakgönüllüsü, Aşk Şarkılarının Prensi...KUTSİ...
|
|
|
|
|
meleğem
Onur (BAYAT) Ekmeği
O Biiiiir Onur Meleğiiiiiiii Kayıt Tarihi: 12-Şubat-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 6049
|
![]() Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2009 Saat 17:13 |
|
5 Yaşında; Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni korkuttuğunu öğrendim. 7 Yaşında; Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim. 12 Yaşında; Bir şeyin değerini anlamanın tek yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim. 13 Yaşında; Annemle babamın el ele tutuşma ve öpüşmelerinin beni daima mutlu ettiğini öğrendim. 15 Yaşında; Bazen hayvanların kalbimi birçok insandan daha fazla ısıttığını öğrendim. 18 Yaşında; İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim. 24 Yaşında; Aşkın kalbimi kırabileceğini ama verdiği sonsuz hazzın buna değer olduğunu öğrendim. 33 Yaşında; Bir arkadaşı kaybetmek için en kolay yolun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim. 36 Yaşında; Önemli olanın, başkalarının benim için ne düşündükleri değil, benim kendi hakkımda ne düşündüğümün olduğunu öğrendim. 38 Yaşında; Eşimin beni hala sevdiğini, tabaktaki iki elmanın küçüğünü alınca anlayabileceğimi öğrendim. 41 Yaşında; Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim. 44 Yaşında; Anne ve babamın beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim. 46 Yaşında; Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gününü aydınlatabileceğimi öğrendim. 49 Yaşında; Bir işi, yapa yapa daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin yaratıtıcılığa dönüştüğünü öğrendim. 50 Yaşında; Sevgi, eğer evde öğretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim. 53 Yaşında; İnsanların bana, benim izin verdiğim biçimde davranabileceklerini öğrendim. 55 Yaşında; Küçük kararları akıl ve mantığımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim. 64 Yaşında; Sevgi ve mutluluğun parfüm gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına da kesinlikle veremeyeceğimi öğrendim. 70 Yaşında; İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim. 82 Yaşında; Sancılar içinde kıvransam bile, başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini öğrendim. 90 Yaşında; Kiminle evleneceğim kararının, hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim. 95 Yaşında; Hayatta öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim… YUSUF GÖÇER.. |
|
|
|
|
mehmet83
Tam (Bayat) Ekmek
|
![]() Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2009 Saat 09:12 |
|
Emeine saglik Damlacim, cok guzel bir yaziymis....Bizimle paylasstigin icin saol...
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|