Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Biraz da Ciddiyet
 Bayatekmek | Bunu Yazan Tosun Forumları : HAYAT BİLGİSİ : Biraz da Ciddiyet
Mesaj icon Konu: YAŞADIKLARIMDAN NELER ÖĞRENDİM? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kutsim
Tam (Bayat) Ekmek
Tam (Bayat) Ekmek
Simge

Gönderilenler: 842

Alıntı kutsim Cevaplabullet Konu: YAŞADIKLARIMDAN NELER ÖĞRENDİM?
    Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2009 Saat 17:42

evet cok guzel yazı ne yazıkkı bnde bir yarım saatın bana ne kadar buyuk bir kayba maal olduqunu öqrendim

Dünyanın En Karizmatiği, En Güzel Seslisi, En Gamzelisi, En Mütavazısı, En Alçakgönüllüsü, Aşk Şarkılarının Prensi...KUTSİ...
IP
kutsim
Tam (Bayat) Ekmek
Tam (Bayat) Ekmek
Simge

Gönderilenler: 842

Alıntı kutsim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2009 Saat 11:06
ya bnm msjlarımın neden yerleri deqisiyo online sohbetede girdim msj bıraktım 3 .cu sayfada cıktı :/
Dünyanın En Karizmatiği, En Güzel Seslisi, En Gamzelisi, En Mütavazısı, En Alçakgönüllüsü, Aşk Şarkılarının Prensi...KUTSİ...
IP
meleğem
Onur (BAYAT) Ekmeği
Onur (BAYAT) Ekmeği
Simge
O Biiiiir Onur Meleğiiiiiiii

Gönderilenler: 6049

Alıntı meleğem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2009 Saat 17:13

5 Yaşında; Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni korkuttuğunu öğrendim.

7 Yaşında; Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.

12 Yaşında; Bir şeyin değerini anlamanın tek yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim.

13 Yaşında; Annemle babamın el ele tutuşma ve öpüşmelerinin beni daima mutlu ettiğini öğrendim.

15 Yaşında; Bazen hayvanların kalbimi birçok insandan daha fazla ısıttığını öğrendim.

18 Yaşında; İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim.

24 Yaşında; Aşkın kalbimi kırabileceğini ama verdiği sonsuz hazzın buna değer olduğunu öğrendim.

33 Yaşında; Bir arkadaşı kaybetmek için en kolay yolun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim.

36 Yaşında; Önemli olanın, başkalarının benim için ne düşündükleri değil, benim kendi hakkımda ne düşündüğümün olduğunu öğrendim.

38 Yaşında; Eşimin beni hala sevdiğini, tabaktaki iki elmanın küçüğünü alınca anlayabileceğimi öğrendim.

41 Yaşında; Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim.

44 Yaşında; Anne ve babamın beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim.

46 Yaşında; Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gününü aydınlatabileceğimi öğrendim.

49 Yaşında; Bir işi, yapa yapa daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin yaratıtıcılığa dönüştüğünü öğrendim.

50 Yaşında; Sevgi, eğer evde öğretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim.

53 Yaşında; İnsanların bana, benim izin verdiğim biçimde davranabileceklerini öğrendim.

55 Yaşında; Küçük kararları akıl ve mantığımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim.

64 Yaşında; Sevgi ve mutluluğun parfüm gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına da kesinlikle veremeyeceğimi öğrendim.

70 Yaşında; İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim.

82 Yaşında; Sancılar içinde kıvransam bile, başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini öğrendim.

90 Yaşında; Kiminle evleneceğim kararının, hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.

95 Yaşında; Hayatta öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim…

YUSUF GÖÇER..
IP
mehmet83
Tam (Bayat) Ekmek
Tam (Bayat) Ekmek
Simge

Gönderilenler: 2005

Alıntı mehmet83 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2009 Saat 09:12
Emeine saglik Damlacim, cok guzel bir yaziymis....Bizimle paylasstigin icin saol...
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide